با این حال، خرمای تازه نسبت بسیار بالایی از فیبر و پتاسیم دارد.
صد گرم از آن در حال حاضر 30 درصد از نیاز روزانه به این مواد را پوشش می دهد.
پتاسیم برای ماهیچه ها مهم است اما برای کاهش فشار خون بالا نیز توصیه می شود، در حالی که فیبر باعث افزایش سیری، جلوگیری از پوسیدگی دندان و بیماری های قلبی و کاهش سطح قند خون می شود.
خرما پیارم هرمزگان همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین B5 و B6 است، این ممکن است محبوبیت این میوه همه کاره را در محافل رژیم غذایی و تناسب اندام توضیح دهد.
اسید آمینه ضروری تریپتوفان موجود در خرما تولید هورمون سروتونین را در بدن تحریک می کند که به عنوان “هورمون شادی” یا “هورمون احساس خوب” نیز شناخته می شود.
سروتونین در تولید شیر نقش دارد؛ به همین دلیل، میوه های خرما تازه یا خشک نه تنها منبع انرژی سالم به حساب می آیند، بلکه برای تغذیه در دوران بارداری و شیردهی نیز جالب هستند.
علاوه بر این، خرما به دلیل فیبر بالایی که دارد به راحتی قابل هضم است.
این اغلب می تواند یک عامل تعیین کننده برای مادران شیرده نیز باشد.
محتوای بالای منیزیم و ویتامین ها همچنین باعث می شود که این میوه به یک میان وعده توصیه شده در دوران بارداری تبدیل شود، زمانی که بدن مادر آینده نیاز زیادی به بدن دارد.
از آنجایی که خرمای تازه طعم فوقالعادهای شیرین و لذیذ دارد، در آینده ممکن است پاسخ این سوال در مورد هوس بارداری را بشنوید: “خرما و ترشی”.
چه به صورت تازه و چه خشک – غذای مناسب تری وجود ندارد که حاوی قند و چربی صنعتی نباشد، کالری کمی داشته باشد و شیرینی ما را کاملا سیر کند.
همانطور که سیب جزء ضروری یک روز سالم در عرض های جغرافیایی ما است، به جای آن می توان گفت: “یک خرما در روز پزشک را دور نگه می دارد”.