طعم سس ملاس انار کاملاً عالی است.
این شیرینی، کمی ترش و دارای طعمی شدید از شراب قرمز است.
سس تابه شراب قرمز برای استیک معمولا بهترین چیزی است که در تعطیلات درست می کنید.
همانطور که فصل تعطیلات نزدیک می شود، بیشتر ما به دنبال دستور العمل کامل سس انار هستیم.
شاید سس انار را برای گوشت بره، ژامبون یا بوقلمون امتحان کرده باشید، اما آیا تا به حال سس انار را با پیاز مروارید امتحان کرده اید؟
اگر نه، این زمان آن است که آن را امتحان کنید! این غذا یک غذای جانبی منحصر به فرد است که با غذای اصلی شما همراه است.
مملو از طعمهایی از سس ملاس انار و پیازهای ریز است که در دهان شما طعمها را ترک میکنند.
اگر عاشق انار هستید این مارتینی و البته تارت شکلاتی انار من را امتحان کنید. من مطمئن هستم که شما خوشحال خواهید شد.
پیاز مروارید: به زبان ساده می توان گفت که پیاز مروارید، پیاز بچه است. تفاوت اصلی فقط در اندازه نیست بلکه در طعم نیز است.
در جایی که پیاز بچه از نظر اندازه بسیار کوچک است، از پیاز سفید معمولی نیز شیرین تر است.
سیر: سیر یک طعم قوی و معطر به این غذا اضافه می کند که طعم اومامی می دهد.
ملاس انار: شربت غلیظی است که با کم کردن آب انار درست می شود.
طعم انار غنی و شدیدی دارد و در غذاهای شیرین و خوش طعم بسیار استفاده می شود.
شراب قرمز: شراب قرمز بر اساس طعم و مزه و نحوه تهیه آنها انواع مختلفی دارد.
بنابراین، می توانید آزادانه هر شراب قرمزی را که بیشتر دوست دارید انتخاب کنید.
من ترجیح می دهم از مرلو، شیراز یا پینو نوآر برای این دستور استفاده کنم.
آب مرغ: اضافه کردن آب مرغ طعم معطر این غذا را افزایش می دهد. می توانید از آب سبزیجات نیز استفاده کنید.
کره: هیچ چیز نمی تواند بافتی را که پس از افزودن کره به یک ظرف بدست می آورید، شکست دهد. ابریشمی، صاف، کره ای و خوشمزه است.
برای اطلاع از مقادیر به کارت دستور غذا مراجعه کنید.