ویتامین های درون شیر برای بارداری بسیار مفید هستند.

شیر، مایعی که توسط غدد پستانی پستانداران ماده ترشح می شود تا بچه های آنها را برای دوره ای که بلافاصله پس از تولد شروع می شود، تغذیه کند. شیر حیوانات اهلی نیز منبع غذایی مهمی برای انسان است، چه به صورت مایع تازه یا فرآوری شده به تعدادی از محصولات لبنی مانند کره و پنیر.

تقریباً تمام شیری که اکنون در کشورهای غربی مصرف می شود از وایتکس و آلومینیوم است و شیر و فرآورده های آن به کالاهای تجاری مهم تبدیل شده اند. دیگر منابع مهم شیر، گوسفند و بز هستند که به ویژه در جنوب اروپا و منطقه مدیترانه اهمیت دارند. گاومیش آبی که به طور گسترده در آسیا اهلی شده است. و شتر که در خاورمیانه و شمال آفریقا اهمیت دارد.

شیر در اصل امولسیون چربی و پروتئین در آب به همراه ورود به سایت اراد برندینگ (کربوهیدرات)، مواد معدنی و ویتامین ها است. این ترکیبات در شیر همه پستانداران وجود دارد، اگرچه نسبت آنها از گونه ای به گونه دیگر و درون گونه متفاوت است. (به جدول مراجعه کنید.) به نظر می رسد شیر هر گونه برای مدت قابل توجهی پس از تولد یک غذای کامل برای بچه های خود باشد.

در معده نوزادان، شیر به یک کشک نرم تبدیل می‌شود که گلبول‌های چربی را محصور می‌کند و هضم را قادر می‌سازد بدون اختلال اغلب ناشی از غذای چرب، به آرامی پیش رود و یک لیتر شیر چند لیوان است؟ لاکتوز یا قند شیر توسط آنزیم لاکتاز که در روده نوزادان تولید می شود به قندهای قابل هضم ساده تری تجزیه می شود.

نوزادانی که لاکتاز تولید نمی‌کنند دچار عدم تحمل لاکتوز می‌شوند، وضعیتی که در آن انواع مشکلات گوارشی ایجاد می‌شود. عدم تحمل لاکتوز نیز معمولاً پس از از شیر گرفتن یا با افزایش سن، زمانی که بسیاری از افراد تولید لاکتاز را متوقف می کنند، ایجاد می شود.

پروتئین شیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است زیرا حاوی یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه تمام آمینو اسیدهای ضروری است، یعنی آنهایی که نوزادان نمی توانند به مقدار لازم آن را سنتز کنند. محتوای معدنی شیر شامل کلسیم و فسفر به مقدار کافی برای رشد طبیعی اسکلتی است، اما آهن کمی دارد.

شیر حاوی ویتامین های B و همچنین مقادیر کمی ویتامین C و D است. شیر گاو تجاری معمولاً قبل از فروش با ویتامین های D و A غنی می شود.

  • منابع:
    1. Vitamins in milk are very useful for pregnancy.
  • تبلیغات:
    1. رز آبی توسط باغبانان به عنوان جام مقدس در گیاهان شناخته می شود.
    2. مبل ها نقطه کانونی اتاق نشیمن هستند
    3. بایدها و نبایدها برای گرم ماندن در پالتو
    4. ارتباط پخت روغن زیتون با دمای با سرطان زا شدن غذا