امروزه بیشتر خانواده ها به دلیل اینکه از مواد طبیعی استفاده می کنند ترجیح می دهند روغن را در منزل با دستگاه روغن گیر خانگی اویلی تهیه کنند.
وغنهای فرآوریشده بهگونهای طراحی شدهاند که از مدتها قبل بهترین روغنها را داشته باشند، اما تنها راهی که سوپرمارکتها ماندگاری روغنها را افزایش میدهند، افزودن مواد نگهدارنده است.
بیشتر روغن ها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند، اما به محض افزودن مواد نگهدارنده به هر نوع روغن، مزایای تغذیه ای آن کاهش می یابد.
کیفیت روغنی که از سوپرمارکت ها خریداری می کنید خالص نیست و با توجه به تعداد مواد نگهدارنده ای که به روغن های خریداری شده از فروشگاه ها اضافه می شود، می توانید حدس بزنید که در مصرف این نوع روغن ها 101 خطر برای سلامتی وجود دارد.
روغن های تجاری را می توان در دمای بالای 300 درجه سانتیگراد نیز استخراج کرد، این گرمای بیش از حد تمام مواد مغذی و آنزیم ها را در عرض چند ثانیه از بین می برد.
اگر تصمیم بگیرید که روغن خود را فشار دهید، متوجه خواهید شد که طعم آن بسیار قوی تر است و به طعم دادن به وعده های غذایی شما کمک می کند.
شایان ذکر است که هنگام درست کردن غذای خود، تنها به اندازهای که برای آن غذا نیاز دارید، بهترین غذا را درست کنید.
با مصرف تازه روغن، زمان بسیار کمی برای اکسیداسیون وجود دارد و برخی از روغن های فشرده سرد تاریخ ماندگاری زیادی ندارند. فقط با درست کردن آنچه نیاز دارید، از مواد مغذی و آنزیم های درون روغن محافظت خواهید کرد و یک روغن مغذی خوشمزه برای پخت و پز خواهید داشت.
این تکنیک در عنوان است، یک دستگاه روغن گیر خانگی اویلی از یک پیچ برای فشار دادن مهره ها یا دانه ها در بشکه استفاده می کند.
سپس بدون نیاز به استفاده از مواد شیمیایی یا حرارت بیش از حد، اصطکاک و فشار روی مواد ایجاد می شود تا روغن آن آزاد شود.
سپس خمیر به طور جداگانه پراکنده می شود در حالی که روغن در یک ظرف می چکد. این منجر به یک روغن تمیز خالص می شود که طعم بسیار عمیق تری دارد.