بهترین راه ها برای خوردن خرما کیلویی چیست؟
می توانید آنها را به عنوان یک میان وعده پر شده مصرف کنید. هسته ها را بردارید و خرما را با گردو، بادام، بادام هندی و گردو برای یک میان وعده لذیذ بگنجانید. همچنین می توانید خرما خرد شده را با غلات صبحانه خود مخلوط کنید.
خرما را با سالاد ماهی تن یا مرغ و سایر سبزیجات بپیچید.
می توانید خرما را خرد کرده و همراه با ماست وانیلی منجمد سرو کنید. لذت بردن از خرما به همان شکلی که هست، ساده ترین راه برای خوردن آن است.
همچنین می توانید خرماها (خرماهای خشک) را خیس کنید تا آب آن دوباره آب شود و سپس بخورید. شربت خرما هم خوب عمل می کند. این دارای خواص ضد باکتریایی است که اعتقاد بر این است که موثرتر از عسل است.
خرمای تازه و خشک دو نوع رایج موجود در بازار هستند. آنها در راه خود متمایز هستند. در زیر به تفاوت آنها پرداخته ایم.
خرمای تازه نرم و خرمای خشک سفت تر است. آنها به طور طبیعی رطوبت کمتری نسبت به خرمای تازه دارند.
ما همچنین می توانیم خرمای خشک تازه را پیدا کنیم. اینها خرماهای نرم تازه هستند که عمدا در طی یک دوره خشک می شوند.
از نظر تغذیه ای، خرمای تازه تفاوت چندانی با خرمای خشک ندارد. اما با خرمای خشک تفاوت دارند.
خرمای خشک دو برابر خرمای تازه کربوهیدرات دارد. آنها همچنین منبع بهتری از فیبر هستند. خرمای خشک همچنین حاوی سطوح بالاتری از کلسیم و آهن است، اما خرمای تازه دارای ویتامین C است.
خرما را هر طور که می خواهید می توانید مصرف کنید. می توانید این دستور پخت خرمای خوشمزه را نیز امتحان کنید.