برنج تایلندی rice مانند بنزین عمل می کند!!!!

منطقه اصلی رشد برنج آسیا است.

بیش از 95 درصد از عملکرد برنج در سراسر جهان در اینجا رشد می کند.

با این وجود، آسیا یکی از بزرگترین صادرکنندگان برنج نیست، زیرا 90 درصد برنج در اینجا مصرف می شود.

ایالات متحده بزرگترین صادرکننده برنج تایلندی rice است.

مناطق مهم رشد نیز در شمال ایتالیا، پرتغال، اسپانیا و فرانسه است.

حتی اخیراً برنج در سوئیس ایتالیایی زبان و شرق اتریش نیز کشت شده است.

برنج در گونی های بزرگ در سوپرمارکت های آسیا فروخته می شود.

برنج که کوبیده شد به داخل آسیاب برنج می رود.

در اینجا به اصطلاح پوسته ها حذف می شوند.

برنج

این پوسته بسیار سختی است که دانه برنج را می پوشاند؛ شبیه به تخمه آفتابگردان یا تخم کدو.

آنچه باقی می ماند دانه ای است با پوست نقره ای مایل به قهوه ای – برنج قهوه ای یا برنج سبوس دار.

در این ایالت بیشتر برنج به کشورهای مختلف صادر می شود.

هنگامی که برنج صیقل داده می شود تا برنج سفید به دست آید، پوست نقره و جوانه آن از بین می رود.

دانه برنجی که باقی می ماند تقریباً حاوی مواد معدنی یا ویتامین نیست.

اما از آنجایی که برنج سفید بسیار بیشتر و بهتر از برنج سبوس دار مصرف می شود، فرآیندی در ایالات متحده ایجاد شد که بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی را به دانه برنج باز می گرداند.

این برنج به صورت تجاری با نام برنج نیم پز عرضه می شود.

اتفاقاً در سال 2006، 618440 (ششصد و هجده هزار و چهارصد و چهل) تن برنج در سراسر جهان تولید شد.

تقریبا یک سوم تولید تنها در چین انجام شد.

با این حال، برنج نه تنها به عنوان یک دانه – آب پز یا بخارپز مصرف می شود.

از برنج برای تهیه مشروب، سرکه، شیر برنج، شراب، آرد و کاغذ نیز استفاده می شود.

از کاه برنج می توان برای ساخت کلاه، کفش، زین بسته بندی، جارو و زیرانداز استفاده کرد.

همچنین گاهی اوقات به عنوان خوراک دام استفاده می شود.